Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BEL Composite Ibérica desarrolla nuevo tubo de presión que reduce costes

BEL Composite Ibèrica desenvolupa nou tub de pressió que redueix costos

16/02/2011

16 febrer 2011

La companyia BEL Composite Ibèrica ha desenvolupat un nou de tub de pressió que suposa avantatges i estalvi de costos per a les plantes de tractament d'aigua. Es tracta de tubs de 16 polzades de diàmetre que quadrupliquen la capacitat i que permeten beneficis per a les dessaladores, que poden arribar a reduir fins a una quarta part determinats costos i requereixen menys espai per a la seva instal lació.

De fet, cadascuna de les membranes de 16 polzades utilitzades en aquests tubs de pressió té la mateixa capacitat per tractar aigua que quatre membranes de 8 polzades (l'anterior estàndard). D'aquesta manera una planta de tractament d'aigua necessitarà quatre vegades menys membranes i tubs de pressió.

Això redueix el preu en un percentatge important dins el cost total d'aquest tipus d'instal·lacions, així com la superfície necessària per construir una planta de tractament d'aigües, que es fa menor amb aquest model de tubs de pressió. Les canonades i accessoris per connectar la instal lació representen també una quarta part, per la qual cosa hi haurà un estalvi tant en material com en mà d'obra a l'hora d'executar la instal lació i el manteniment, ja que hi haurà quatre vegades menys elements susceptibles de ser reparats.

Bel Composite Ibèrica és una empresa dedicada a la fabricació i distribució de tubs de pressió per a plantes de tractament d'aigua en les seves diferents facetes, amb projectes en diferents punts del món, des de la Xina a Bahames, passant per Israel, Xipre o Múrcia. El 2006 van obrir una nova planta al Parc Tecnològic de Fuente Álamo de Múrcia que ocupa una superfície total de 5.600 metres quadrats en què treballen prop de 50 persones.

La companyia ofereix vendes i serveis a nivell mundial des dels seus dues plantes de fabricació a Espanya i Israel i els seus centres de logística locals als EUA i Singapur. Amb més de 40 anys d'experiència en el món del composite i productes a partir del bobinat, el grup 'BEL' està servint al procés ia la indústria del tractament de l'aigua, des de la perícia i l'experimentació necessària, amb el disseny, el desenvolupament i la fabricació de productes de composite de tecnologia avançada i per a la indústria química i alimentària, el tractament de l'aigua residual i l'abastament d'aigua.

Foto 1: Novedoses canonades de pressió d'aquest grup xipriota
Foto 1: Novedoses canonades de pressió d'aquest grup xipriota.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades