Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Egética-Expoenergética 2011 participa en la conferencia sobre el Plan Solar Mediterráneo

Egética-Expoenergética 2011 participa en la conferència sobre el Pla Solar Mediterrani

14/05/2010

14 maig 2010

En el marc de la presidència espanyola de la Unió Europea, València ha acollit aquests dies 11 i 12 de maig la celebració de la Conferència sobre Pla Solar Mediterrani. Una trobada que ha reunit els ministres responsables d'energia dels 43 països representants de la regió euromediterrània, per reflexionar sobre l'objectiu d'assolir una potència instal·lada en energies renovables de 20 gigawatts a la regió.
A la trobada han acudit els organitzadors del Egética-Expoenergética per donar a conèixer la que serà la segona edició d'una mostra que va néixer l'any passat fruit de la unió de dos grans certàmens.

Sota la seva renovada denominació de Fira de les Energies, la mostra acollirà del 16 al 18 de febrer a Fira València la major plataforma internacional d'empreses líders en la generació i distribució d'energia, tant a través de fonts renovables com convencionals.

Una exposició en la qual el visitant podrà conèixer la major oferta de productes i serveis dels sectors de producció i distribució sostenibles; noves solucions tecnològiques, eficiència en la construcció, així com eficiència en el transport i la mobilitat sostenible.
Com ja va passar en l'edició de 2009, Egética-Expoenergética completarà la seva oferta expositiva amb un fòrum de debat i intercanvi d'idees, en què els principals experts del sector energètic versaran la seva opinió sobre les últimes innovacions en generació d'energia, entre altres temàtiques de màxima actualitat.

Així mateix i amb la celebració simultània dels certàmens Ecofira i la primera edició de la fira Efiaqua, Fira Internacional per a la Gestió Eficient de l'Aigua, el recinte firal valencià es convertirà durant tres jornades en el major aparador internacional de solucions mediambientals i propostes per a l'ús eficient de l'aigua i les energies.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaProfei, S.L.Smagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis