Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nace Saint-Gobain PAM España como especialista en canalizaciones
Kameleo, avantguardista producte estrella de màxima versatilitat

Neix Saint-Gobain PAM Espanya com especialista en canalitzacions

Santiago Quiñones25/06/2009

25 juny 2009

La divisió de Canalització del grup Saint-Gobain presenta la seva nova denominació, Saint-Gobain PAM Espanya , juntament amb la seva nova estructura, la seva nova imatge i la seva nova pàgina web. El seu producte estrella, a punt de comercialitzar, serà el Kameleo, un revolucionari accessori d'angle variable per a canalitzacions d'aigua potable que s'adapta com un camaleó, i d'aquí el seu nom, a qualsevol necessitat.

La divisió del grup Saint-Gobain especialitzada en canalitzacions, que fins ara era coneguda com Saint-Gobain Canalitzacions SA, canvia de nom, d'imatge i de focus. La seva nova denominació comercial és Saint-Gobain PAM Espanya, i encara que segueix centrada en els sistemes de conducció de fosa dúctil per a aigua, ara reneix amb un renovat èmfasi en la innovació. Un èmfasi innovador que es pot ja visualitzar en tres indicis reveladors: la seva nova pàgina web, www.saint-Gobain-pam.es, d'orientació significativament dinàmica i funcional, en el seu nou producte estrella, el polivalent accessori Kameleo per a proveïment d'aigua; i en la seva presentació davant els mitjans en un esmorzar de treball el passat 28 d'abril a la seu corporativa, que estava i seguirà estant en el número 77 de l'emblemàtic passeig madrileny de la Castellana.

Els responsables de Saint-Gobain PAM Espanya es preen de néixer amb l'experiència i el prestigi de la companyia anterior a l'esquena en el segment de les conduccions de fosa dúctil. L'empresa dissenya, fabrica i comercialitza tubs, accessoris, vàlvules, reixetes, juntes, maniguets i en general sistemes de canalització en fosa dúctil per als mercats d'aigua, reg, sanejament i edificació. I el seu principal argument competitiu és la seva capacitat de satisfer abans que ningú les necessitats d'un mercat en ràpid canvi.

Kameleo és el nou producte estrella de Saint-Gobain PAM Espanya
Kameleo és el nou producte estrella de Saint-Gobain PAM Espanya.
Kameleo és un accessori d'angle variable per a canalitzacions d'aigua potable capaç d'adaptar-se a múltiples necessitats

El màxim directiu per pilotar Saint-Gobain PAM Espanya és Antonio García Budia, nomenat fa sis mesos director general. Porta 32 anys a la casa, els vuit últims com a responsable comercial. Enginyer tècnic d'Obres Públiques i llicenciat en Econòmiques i en Empresarials, comptarà al seu costat amb José Luis Solana com a director comercial i de màrqueting, per a això també li serà d'utilitat tant el seu coneixement com a enginyer tècnic industrial com la seva provada trajectòria en l'àmbit comercial, iniciada el 1986 com a delegat de vendes de l'extinta Funditubo, avui Saint-Gobain PAM Espanya; durant els últims 12 anys ha exercit com a director de comptes. Per la seva banda, Gemma Carneros és la responsable de màrqueting, mentre que Elena Santiago és la cap de producte, i com a tal va ser l'encarregada de presentar a la premsa les virtuts distintives del producte que s'endevina l'estendard de la companyia en el futur pròxim, i amb el qual espera remuntar l'actual crisi econòmica que viu tot el sector: el Kameleo.

En efecte, el Kameleo fa honor plenament al lema corporatiu d'innovar tant sí per a crear solucions adaptades als seus clients. De fet, el nom Kameleo ja fa referència de manera inconfusible a la seva capacitat camaleònica de canviar, adaptar-se a múltiples necessitats. La companyia ha dotat aquest revolucionari accessori per a conducció d'aigua d'una versatilitat sense comparació, i espera que tingui un impacte significatiu quan s'introdueixi en el nostre mercat, cosa que està a punt de succeir.

Kameleo, un producte singular

La raó per la qual els responsables de Saint-Gobain PAM Espanya compten amb que Kameleo es converteixi en el seu producte estrella ja aquest mateix any es deu al seu caràcter singular i revolucionari. Es tracta d'un accessori d'angle variable específic per a canalitzacions d'aigua potable, que es llançarà comercialment a DN80, DN100 i DN150. En obres complexes, Kameleo s'adapta fàcilment a qualsevol tipus de necessitat, gràcies a la seva extrema simplicitat, la seva versatilitat i la seva modularitat.

El primer avantatge del Kameleo és que la seva instal lació requereix menys temps que cap solució existent fins ara. La seva pre-muntatge es realitza fora de la rasa, el seu endollat és manual i resulta enormement senzill trobar l'angle desitjat en l'obra. A més, Saint-Gobain PAM Espanya subratlla dos beneficis addicionals: la seva excel lent relació qualitat / preu, i l'economia que permet al client en possibilitar una dràstica reducció d'estoc: un Kameleo amb els seus quatre kits d'acompanyament pot reemplaçar amb èxit un canvi de 36 colzes diferents, tal és la seva polivalència.

A l'esquerra, José Luis Solana, director comercial, al costat del nou director general de la companyia, Antonio García Budia...
A l'esquerra, José Luis Solana, director comercial, al costat del nou director general de la companyia, Antonio García Budia.

Sense competència

Encara que el preu del Kameleo en el mercat espanyol encara no s'ha anunciat oficialment, sigui quin sigui comptarà a favor amb la manca de referents en el mercat que li puguin fer competència. La companyia es mostra confiada de comptar amb l'exclusivitat del seu sofisticat disseny, de manera que no serà difícil posicionar la marca i marcar perfil respecte dels competidors. Per canalitzar la seva relació amb clients actuals i potencials han disposat el telèfon de servei d'atenció al client 902 11 41 16 i l'adreça de correu electrònic sgpamsac.es @ saint-gobain.com.

Per una construcció sostenible

A Saint-Gobain PAM Espanya tenen clar que en el desenvolupament sostenible intervenen tres pilars independents l'acció es reforça mútuament: el desenvolupament econòmic, el desenvolupament social i la protecció del medi ambient. Com a eix vertebrador dels tres pilars i clau del desenvolupament sostenible es troba l'aigua, pel que la companyia, que al cap ia la fi es dedica a sistemes de canalització per al transport d'aigua, es mostra fermament compromesa amb l'aplicació dels principis de la sostenibilitat en l'àmbit de la construcció.

Empreses o entitats relacionades

Saint-Gobain Pam España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.Ecofira - Feria ValenciaAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis