Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA gana el Primer Premio Medioambiental de la comarca del Bidasoa

TESA guanya el Primer Premi Mediambiental de la comarca del Bidasoa

17/10/2008

17 octubre 2008

TESA ha realitzat una campanya anomenada 'Conscienciació Ambiental', al costat d'altres iniciatives relacionades amb la sostenibilitat, que li han fet mereixedora del Primer Premi Mediambiental de la comarca del Bidasoa.
Entre les activitats posades en marxa pel departament de Medi Ambient de la companyia, les més rellevants són: la reducció de fangs de la depuradora, substitució del desgreixatge cròmic de mecanitzat amb base alcohòlica, instal·lació de sensors de presència de llum, instal lació d'electrovàlvules de tancament de l'aire comprimit, pla de tancament de maquinària per evitar contaminació acústica i la campanya de 'Conscienciació Ambiental'.
Respecte a la campanya d'estalvi de recursos naturals, TESA ha tingut com a objectiu reduir molt més l'impacte mediambiental i motivar els empleats per aconseguir que la cultura de l'estalvi i el respecte als recursos mediambientals formessin part de la cultura interna de TESA.
L'àmbit ha estat les tres plantes de TESA: Irun, Escoriaza i San Fernando de Henares, i com a resultat es van rebre 102 propostes dels 600 empleats dela companyia.
Les idees més viables del concurs, després de ser analitzades pels directors de fàbrica, es van posar en marxa en totes les plantes per a realitzar una sèrie de millores. D'aquesta manera, a Escoriaza s'ha reduït el consum d'energia elèctrica, el de gas en els climatitzadors, el residu de cartró i l'aigua sanitària, entre altres coses. En STS s'han realitzat millores en la il luminació i en les parades de màquina per reduir el consum elèctric, mentre que en TESA d'Irun s'ha reduït l'energia elèctrica en oficines, l'aigua sanitària, s'usa paper reciclat per a neteja de mans i es ha reduït el paper en els catàlegs comercials per ús de suports informàtics i per millor gestió.
Com a resultat a Escoriaza, hi va haver un estalvi del 4 per cent d'electricitat i un 16 per cent de reducció de paper i cartró, mentre que a Irun es va obtenir un 7 per cent d'estalvi.

Elvira Callejo recollir el guardó el passat 9 d'octubre a la Sala Capitular de l'Ajuntament d'Irun
Elvira Callejo recollir el guardó el passat 9 d'octubre a la Sala Capitular de l'Ajuntament d'Irun.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades