Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Georg Fischer participa en Smagua con sus sistemas para la gestión integral del agua
Tots els productes de la firma són "estrictament provats" en el seu laboratori de proves

Georg Fischer participa en Smagua amb els seus sistemes per a la gestió integral de l'aigua

Redacció Interempreses12/05/2008

12 maig 2008

La demanda d'aigua potable i neta és una constant en tot el món. Georg Fischer Piping Systems afronta aquest repte mitjançant la comercialització de sistemes complets de canonades "aptes per a treballar virtualment sota qualsevol ambient i condició". La companyia va exposar en la passada edició de Smagua 2008 seus sistemes complets de canonades, accessoris, vàlvules i aparells de mesura i control en termoplàstics d'alta qualitat resistents a la corrosió per la vehiculació de qualsevol tipus de qualitat d'aigua.
Estand de la firma a Smagua 2008
Estand de la firma a Smagua 2008.

La companyia Georg Fischer Piping Systems, present en més de 100 països de tot el món, disposa de sistemes, productes i tecnologies per a la gestió integral de l'aigua "de principi a fi", que desenvolupa mitjançant un programa de R + D, implementant nous estàndards globals en qualitat i operació dels seus clients. Segons explica l'empresa, cobreix "la creixent demanda de solucions completes des d'un únic punt de subministrament amb un nombrós rang d'aplicacions". A més, tots els components dels sistemes són "estrictament provats" en el seu laboratori de proves. Els procediments de gestió i producció es certifiquen mitjançant la ISO 9001 i la ISO 14001 per garantir els dimensionats, les compatibilitats, les funcions i els ajustos a qualsevol aplicació en la que es puguin utilitzar.

En tot el procés

Tractament d'aigua

Per al tractament d'aigua l'empresa disposa de solucions completes per ETAP, EDAM, EDAS i EDAR en aplicacions de captació, Prefiltració, pretractament, tractament (osmosi inversa i electrodesionització, entre altres), postractament i producte final.

Línies de transport

Georg Fischer ofereix solucions completes per al transport d'aigua bruta, de mar, salobre i tractada, accessoris d'instal lació i reparació en línia.

Línies de distribució

L'empresa compta amb solucions completes per a la distribució a gran i petita escala d'aigua potable i / o per a ús industrial o agrícola.

Tecnologia de la unió

En l'apartat de tecnologia de la unió, la companyia disposa de màquines i eines per a la unió mitjançant soldadura per electrofusió, sòcol o límit fins a 1.200 mm.

Connexió a habitatges i línies de servei

La companyia compta amb solucions completes per a la connexió de línies de distribució a habitatges i línies de serveis d'aigua.

Instal·lacions en interior d'edifici

Georg Fischer desenvolupa solucions completes per a habitatges i grans edificis públics i privats, en aplicacions generals d'aigua, ACS, climatització i refrigeració.

Els sistemes de Georg Fischer abasten tot el cicle de l'aigua
Els sistemes de Georg Fischer abasten tot el cicle de l'aigua.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis