Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El reciclador compacto Rubble Master RM100 premiado con el “Red dot 2007”

El reciclador compacte Rubble Màster RM100 premiat amb el "Xarxa dot 2007"

Ibermop Equips i Recanvis, SL

Eduardo Torroja, 13-28820 Coslada - Tel: 916697110 - Fax: 916739975

info@ibermop.com - http://www.ibermop.com15/05/2007

Després del "Premi de Disseny 2007" per al reciclador compacte Rubble Màster RM70 i el "Premi de Tecnologia de la Construcció 2007" per al RM80, una altra trituradora de la gamma d'èxit internacional Rubble Màster, el model RM100, rebrà pròximament un premi molt aclamat. El "Xarxa dot" és un dels premis més antics i prestigiosos, i també el segell internacional de qualitat en el disseny. Amb gairebé 6.000 participants de 52 països, el guardó està molt sol·licitat i té la qualitat molt alta. Es premia anualment per famosos experts de disseny en reconeixement a l'excepcional disseny del producte, disseny de comunicació i qualitat de disseny. El jurat basa la seva decisió en criteris com ara innovació, funcionalitat, qualitat professional, ergonomia, el reconeixement a l'instant d'un producte i la seva compatibilitat ecològica.

La signatura HMH / Rubble Màster i el dissenyador Norbert Grasberger de Freiform estan encantats amb el Red dot per al reciclador compacte Rubble Màster RM100.

El lliurament de premis tindrà lloc el 25 de juny de 2007 al Teatre Aalto a Essen - ia continuació serà la Nit dels Dissenyadors del premi Xarxa dot al museu de disseny Xarxa dot, a les instal·lacions de l'antiga caldera de la Mina Zollverein. Aquesta també serà la ubicació de l'exhibició especial dels productes premiats "Disseny en etapes - guanyadors del premi xarxa dot: disseny de producte 2007" del 26 de juny al 23 de juliol de 2007.

El Premi Nacional de Pel lícula Comercial 2007 es va lliurar el 28 de març a la Casa de la Indústria a Viena. Més de 82 participants es van reduir a només 7 nominacions, entre elles el vídeo de productes Rubble Màster - la nova classe en el reciclatge mòbil -, juntament amb empreses com ara Österrechische Doka Schalungstechnik GmbH, Hohe Tauern Nacional Park i D. Swarovski & Co, qui van continuar a guanyar el premi. Robert Pöcksteiner, productor de Your say Panic de Viena, ha treballat en els pròxims projectes de Rubble Màster per Bauma a Munic.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis