Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Basf mantiene un papel activo en la eficiencia energética
La Generalitat i Basf signen un acord per construir habitatges ecoeficients a Catalunya

Basf manté un paper actiu en l'eficiència energètica

Redacció PU15/03/2007
Encara que pugui ser desconegut pel gran públic, Basf és present en la construcció moderna a través de múltiples materials amb infinitat d'usos i aplicacions: en teulades (com aïllant tèrmic), sostres (com aïllant acústic), terres (fibres de moquetes), fonaments (planxes aïllants tèrmiques amb resistència a humitat i compressió), parets (pigments i dispersions per a pintures), finestres i portes (fibres i resines per al seu tractament).
Imatge de l'acte de signatura del conveni el passat 1 de març
Imatge de l'acte de signatura del conveni el passat 1 de març
Basf ha llançat ja des de finals dels anys 90 diferents iniciatives per mostrar com l'aplicació adequada dels seus productes pot reduir el consum d'energia en els habitatges fins una setena part, amb efecte immediat d'estalvi per als inquilins (dividint l'import de la factura energètica fins a 7) i de reducció en les emissions contaminants en la mateixa proporció.

A partir de les experiències inicials a Alemanya mitjançant cases pilot, el concepte s'ha traslladat a diferents mercats europeus (diverses iniciatives en marxa a França, Itàlia, Regne Unit, entre altres ...). A més de demostrar els efectes d'estalvi en energia per l'inquilí de l'habitatge, l'objectiu és també mostrar la simplicitat de solucions constructives mitjançant la utilització de materials adequats que facilitin la realització dels treballs.

Des Basf Espanyola s'està preparant el llançament d'aquesta iniciativa a través de la definició conceptual del model i la recerca dels partners més adequats

L'Incasòl i BASF Espanyola col·laboren en el projecte pioner 'Policity' de reducció de consum energètic en zones urbanes de la UE

El director general de l'habitatge del Departament de Medi Ambient i Habitatge Joaquim Gascó, el conseller delegat de Basf Española, Karl-Peter Bercio, i el director comercial de la mateixa, Ramón Gil de Luigi, han signat recentment un conveni per a la construcció de la promoció d'habitatges protegits a Catalunya que seran construïdes i dissenyades amb sistemes d'estalvi energètic.

Així doncs, L'Institut Català del Sòl (Incasol) i Basf es comprometen en aquest conveni a construir a la localitat de Cerdanyola del Vallès 112 habitatges aplicant tècniques i materials d'última generació per complir amb els paràmetres d'ecoeficiència més rigorosos. S'aplicaran materials i solucions constructives que afavoreixen l'estalvi i l'eficiència energètica, com per exemple una doble façana per millorar l'aïllament tèrmic i altres mecanismes reguladors que poden arribar a millorar les mesures actuals d'ecoeficiència fins a un 40 per cent. Basf serà l'encarregada de subministrar el material aïllant tèrmic i assessorar l'Incasòl sobre l'aplicació i el manteniment de les noves solucions constructives.

Llançament de la iniciativa a Espanya

Des Basf Espanyola s'està preparant el llançament d'aquesta iniciativa a través de la definició conceptual del model i la recerca dels partners més adequats: clients de Basf, constructores, immobiliàries, arquitectes, empreses d'energia, centres de recerca, així com organismes de l'Administració.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis