Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El director de la PSA-Ciemat participa en ChemH20

El director de la PSA-Ciemat participa en ChemH20

11/10/2013

11 d'octubre de 2013

Font: Anque

Font: Anque.

La inauguració va ser a càrrec de Carlos Negre, president del Comitè Organitzador, Thomas Track, representant de Dechema, i Germán Esteban, de la Direcció general de Recerca i Innovació de la Comissió Europea. Han estat més de cent els experts inscrits en aquest congrés, la primera trobada bilateral d'aquesta naturalesa. La clausura va comptar amb la presència de Cristina Gutiérrez, membre del Parlament Europeu i Presidenta de Fòrum Europeu de l'Aigua.

Carlos Negre va destacar en la inauguració que durant la conferència “es farà especial recalcament en l'estudi d'aquells avanços que s'han produït a la frontera del coneixement i que es preveu serviran com a base per disposar d'aplicacions industrials reals capaces d'afrontar els reptes actuals i futurs de la societat”.

Un dels participants de la primera sessió, Arturo Buenaventura, d'Abengoa Water, va afirmar, com recull Anque en la seva nota de premsa, que: “l'ús de l'aigua està cada dia més desequilibrat, a causa de la creixent concentració en grans ciutats. Això ha de representar una oportunitat d'implementar la tecnologia necessària que porti aigua a qualsevol part”.

Sixto Malat, director de la PSA-Ciemat i premio Rei Jaime I a la Protecció del Medi ambient 2011, treballa en diferents projectes de recerca relacionats amb el tractament i descontaminació d'aigües utilitzant l'energia solar.

 

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades