Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aeas celebra cuarenta años bajo el lema 'Un caudal de innovación en agua'

Aeas celebra quaranta anys sota el lema 'Un cabal d'innovació en aigua'

18/03/2013

18 de març de 2013

La Associació Espanyola de Proveïments d'Aigua i Sanejament celebra 40 anys d'existència. AEAS va néixer al maig de 1973, amb la finalitat d'aglutinar l'activitat dels serveis i empreses de proveïment d'aigua i sanejament, de ser un motor d'estímul a la investigació, col·laboració i a la comunicació en el sector. Des de la seva creació, AEAS ha col·laborant amb les administracions en matèria de legislació, reglamentació i actuació tècnica, buscant sempre la millora dels serveis d'aigua. Per a això ha desenvolupat una ingent labor en formació, consulta, documentació i estudis sobre l'activitat, amb voluntat i vocació de servei públic i en estreta col·laboració amb tots els agents públics i privats.
AEAS aborda el futur en la convicció que és més necessari que mai col·laborar amb els actors de l'Ordenació del Territori i la Planificació, la Seguretat i la Innovació; amb la indústria proveïdora de béns i serveis i amb tot els agents socials -associacions tècniques, empresarials, sindicals, consumidors, universitats i investigació i mitjans de comunicació- per aconseguir l'eficiència en un servei fonamental per al ciutadà.

Avui els reptes del sector vénen marcats per diversos factors. En primer lloc, per la creixent internacionalització de les seves empreses, la ràpida evolució tecnològica i el molt canviant panorama normatiu. Però a més la disposició d'aigües naturals, en origen, de menor qualitat exigeix a les companyies un esforç major en els tractaments. La telemàtica i les noves tecnològiques dels processos requereixen majors unitats de gestió i és necessària més seguretat sense oblidar que l'objectiu segueix sent la prestació del millor servei públic possible i la implantació d'indicadors mesurables que permetin auditar l'eficiència.

Tots aquests eixos de futur del sector de proveïment i sanejament d'aigües suposen comptar amb l'autosuficiència econòmica dels serveis i la seva sostenibilitat a llarg termini, requerint aconseguir la cobertura total dels costos, com estableix la Directiva Marco Europea de l'aigua, al costat del principi de “qui contamina paga”, i que això es reflecteixi en les tarifes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beProfei, S.L.Smagua - Feria de ZaragozaEcofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis