Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a P&G participa en la 'Cumbre en la cumbre' para sensibilizar sobre el problema del acceso a agua potable

P&G participa en el 'Cim en el cim' per sensibilitzar sobre el problema de l'accés a aigua potable

23/01/2013

23 de gener de 2013

P&G ha participat en 'Cim en el cim' (www.summitonthesummit.com), una iniciativa promoguda pel músic i filántropo Kenna, que ha impulsat una ambiciosa expedició a la Muntanya Kilimanjaro, l'ascensió de la qual finalitzava el passat 14 de gener. L'objectiu de la iniciativa és conscienciar i aportar solucions per a l'accés a l'aigua potable, ajudant així als més de 780 milions de persones sense accés a aigua potable que existeixen al món.
En aquesta expedició d'ascens a la muntanya més alta d'Àfrica, figures del món de la cultura com Justin Chatwin (actor canadenc), Mark Foster (actor i guionista suís), Beau Garrett (actriu i model nord-americà), Chase Jarvis (fotògraf i director nord-americà) i Bryn Mooser (músic nord-americà), s'han unit en aquesta iniciativa al cantant nominat al Grammy i filántropo Kenna. L'acció recolza els esforços d'organitzacions com Water.org, principal soci educatiu del cim, que estan en primera línia per trobar solucions a aquest problema.
Imagen
L'ascens al cim d'una mica més de 80 quilòmetres, que ha durat set dies, ha estat ideat per cridar l'atenció sobre l'impacte que tenen en algunes comunitats les malalties produïdes per la falta d'aigua potable. A més, pretén educar a la societat sobre les solucions i recursos disponibles sobre aquest tema, generant una trucada a l'acció perquè s'ajudi a eradicar el problema.

Amb el suport de socis corporatius, entre els quals es troba P&G, i el suport de moltes altres celebritats, els escaladors, després de dos anys de preparació, es van embarcar a principis d'aquest any amb destinació a Tanzània per començar l'ascens. Entre els membres de l'expedició es troba el Dr. Greg Allgood, director del Programa de P&G Children’s Safe Drinking Water, una iniciativa de P&G gràcies a la qual, la companyia, ha pogut proporcionar, des de 2004, cinc mil milions de litres d'aigua potable a aquells que més ho necessiten. Aquest programa compta amb el suport d'una àmplia xarxa d'organitzacions per ajudar a subministrar els kits de purificació d'aigua en països en vies de desenvolupament.

Segons paraules de l'impulsor d'aquesta iniciativa, el músic Kenna, “la crisi global de l'aigua ens afecta a tots, i l'objectiu principal d'aquesta acció és educar als escaladors i a la societat per donar-los els recursos necessaris perquè es comprometin i inspirin a uns altres. Estem construint un exèrcit per a la causa. Es poden prevenir les malalties transmeses per l'aigua, de la mateixa manera que s'escala el Kilimanjaro: només necessitem aliats per aconseguir el canvi".

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaProfei, S.L.AWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis