Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gilsa, motor empresarial de Júndiz
L'empresa pública, encarregada de la gestió del parc, compta amb 7.000.000 m 2 per a la implantació d'empreses

Gils, motor empresarial de Jundiz

Redacció Interempreses06/03/2009

6 març 2009

Com a ens públic encarregat de la gestió de sòl del parc empresarial de Jundiz, G Ilsa (Gasteizko Indústria Lurra, SA) compta, després de les ampliacions a l'est (sector 20) i oest (sector 21), amb una superfície de 7.000.000 de metres quadrats de sòl empresarial i industrial on estan instal·lades, ja, més de 500 empreses.

Partint que la missió de Gils és promoure unes infraestructures industrials i de serveis el desenvolupament dot del major atractiu possible al municipi de Vitòria-Gasteiz, per a l'establiment i consolidació d'inversions, aquest objectiu es materialitza completament en la gestió del polígon industrial i de serveis de Jundiz, un espai idoni per a totes aquelles petites i mitjanes empreses que requereixen una infraestructura de serveis eficient que faciliti el seu creixement i desenvolupament continuat.

L'estratègia de Gils

Per aconseguir la consolidació de les inversions empresarials, Gils s'imposa complir tres objectius fonamentals:

  • Gestionar eficaçment els recursos de la societat.
  • Disposar de sòl per a tot tipus d'indústries, independentment de la grandària i l'activitat empresarial vostra.
  • Fer dels polígons industrials de Vitòria-Gasteiz un referent com a exemple de gestió.

Un espai empresarial per a les empreses de la zona

Des dels seus inicis, el polígon industrial i de serveis de Júndiz explica principalment amb el tipus d'empreses que, des de sempre, ha existit en el nord d'Espanya, és a dir, les que formen la indústria auxiliar dels principals sectors d'activitat com el metall, els transports, el sector químic, la indústria de la fusta, l'agroalimentari, les arts gràfiques, etc.

I Gilsa posa a la disposició d'aquestes, i de totes les empreses que ho desitgin, un gran nombre de parcel·les de diferents extensions que s'adapten a les necessitats de tots els sectors.

A només 6 km del centre urbà de Vitòria-Gasteiz, el parc es troba a més situat en un punt estratègic de comunicacions...
A només 6 km del centre urbà de Vitòria-Gasteiz, el parc es troba a més situat en un punt estratègic de comunicacions, tant amb les províncies limítrofes com amb la resta de l'Estat i Europa.

Situat a només 6 quilòmetres del centre urbà de Vitòria-Gasteiz, el parc de Jundiz es troba a més situat en un punt estratègic de comunicacions, tant amb les províncies limítrofes com amb la resta de l'Estat i Europa, amb accessos directes a la Nacional 1, Madrid-Irun.

Així mateix, compta en el seu interior amb el Centre de Transports de Vitòria (CTV), una zona logística de 900.000 metres quadrats, estació de mercaderies de Renfe, serveis de correus i ITV i enllaç a 5 quilòmetres per autovia amb l'aeroport internacional de Foronda.

D'altra banda, un centre municipal d'empreses gestionat per l'Ajuntament de Vitòria-Gasteiz i un Industrialdea de Govern Basc faciliten també la instal lació de nous projectes empresarials.

Gils, en xifres

Gasteizko Indústria Lurra, SA, Gils, és una societat pública fundada el 1993, participada per l'Ajuntament de Vitòria-Gasteiz en un 58,224%, i la Societat Pública per a la Promoció de Sòl i Construccions del Govern Basc, Sprilur, amb un 41,776% . Gils sorgeix com a continuació d'una política municipal de gestió de sòl industrial que l'Ajuntament de Vitoria-Gasteiz havia iniciat en els anys 50 i gràcies a la qual es va anar desenvolupant el cinturó industrial de la ciutat que actualment es coneix.

Un espai per a cada necessitat

El parc empresarial de Jundiz disposa de parcel a partir de 2.500 metres quadrats per a ús industrial i espais des 5.500 metres quadrats per a empreses comercials i de serveis amb front a la N-1 i N-102.

Es tracta d'una de les majors zones empresarials d'Europa, amb una alta qualitat d'urbanització, 800.000 metres quadrats de zones verdes i 256.000 destinats a equipaments i un elevat aprofitament del sòl.

Així mateix, una zona de serveis de 136.000 metres quadrats aporta també valor afegit al parc de Jundiz amb la seva oferta d'hotel, oficines bancàries, cafeteria-restaurant, pavellons comercials, edifici d'oficines, centre esportiu, guarderia, camp de golf, etc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.Ecofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis