Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zanjadoras hidráulicas, fresadoras y niveladoras
Ventura Màquines Forestals exposa a la fira els seus últims models de màquines agrícoles i forestals

Rasadores hidràuliques, fresadores i anivelladores

Redacció Interempreses22/01/2008

22 gener 2008

Ventura Màquines Forestals , empresa especialitzada en maquinària agrícola i forestal, porta a Fima 2008 un model de rasadora hidràulica, que incorpora una compacta i potent transmissió per mantenir una conseqüent profunditat d'excavació.

Es tracta del model Bigfoot, una màquina equipada amb un sistema helicoïdal al costat, que es pot adaptar a minimáquinas, a minicarregadores i excavadores de fins a 3,5 tones. Bigfoot és capaç d'excavar a una profunditat de 900 mm, amb un ample de fins a 200 mm. El fabricant recomana aquesta rasadora per a la instal lació de canonades de reg, comunicacions i força subterrània, reparacions en carreteres i construcció en general. Per al seu funcionament, necessita un cabal mínim de 40 litres i un màxim de 114 litres, així com d'una pressió màxima de 240 quilograms. La versió Bigfoot X pot excavar a una profunditat 1.200 mm, amb un ample de fins a 300 mm.

Anivelladora tot terreny

Anivelladora arrossegada Planner 510 ST
Anivelladora arrossegada Planner 510 ST.

Una altra novetat de Ventura és la anivelladora arrossegada Planner 510 ST, que presenta una longitud total de 7,95 metres, una longitud de la làmina de 3,65 metres, un pes total amb contrapesos de 2.900 quilos, una alçada amb la làmina pujada de 2,70 metres, i una amplada externa del rodat de 2,20 metres. A més, aquesta anivelladora, equipada amb pneumàtics de 12,4 - 24, pot adaptar-se a tractor amb una potència mínima de 75 CV.

Finalment, l'estand de Ventura compta també amb la fresadora de roca viva i asfalt FPR / FPRD, que pot tallar pedres, roques i arbust, de fins a 300 mm de profunditat. El tall es fa entre la estaca i la contracuchilla, que és hidràulica i ajustable. En el cas de roques i pedres fixes i per profunditat de fins a 150 mm, és indispensable marxes superlenta al tractor.

Empreses o entitats relacionades

Ventura Máquinas Forestales, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades