Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El comité organizador de Fruit Attraction acuerda intensificar la promoción en las zonas de producción

El comitè organitzador de Fruit Attraction acorda intensificar la promoció a les zones de producció

27/02/2014

de febrer de 2014

El comitè organitzador de Fruit Attraction ha acordat intensificar la promoció a les zones de producció espanyoles, mitjançant la realització de presentacions a institucions i empreses de les novetats de la VI edició de la fira que, organitzada per Ifema i Fepex, se celebrarà del 15 al 17 d'octubre a Madrid.

D'aquesta manera, estan previstes presentacions a Lleida, Comunitat Valenciana, Huelva, Mèrida, Zaragoza, La Rioja, etc., i estan dirigides a informar als expositors de les novetats de la propera edició i a incorporar nous expositors de totes les branques d'activitat que componen la producció i comercialització de fruites i hortalisses, així com de la indústria i dels serveis relacionats. La finalitat última d'aquestes presentacions en les comunitats autònomes és que Fruit Attraction segueixi mostrant la diversitat del sector espanyol i consolidar-se com a referent per a la distribució europea.

El termini d'inscripció per participar en Fruit Attraction 2014 s'ha iniciat en aquest mes i el termini prioritari conclourà l'11 d'abril. Aquest termini permet un dret preferent a l'expositor per a l'elecció d'espais en la propera edició, que ha ampliat la superfície disponible en un pavelló més en relació amb l'any passat, ocupant els pavellons 1, 3, 5 i 7 de Fira de Madrid. No obstant això, després del període de termini preferent la participació d'expositors, segueix oberta fins a dies abans de la celebració del certamen.

Per a la propera edició es reforçarà també la promoció internacional. En l'edició de 2013 un total de 5.318 participants van ser estrangers (+61%) de més de 80 països. Els procedents de França, Itàlia, Portugal, Regne Unit, Països Baixos, Alemanya i Polònia van significar el 69% del total de visitants de fora d'Espanya. cal destacar també la participació d'expositors europeus, especialment de França, Itàlia, Holanda i Portugal, així com la de Xile i Perú, que van assistir per primera vegada, i Brasil i Argentina, països que ja havien participat anteriorment.

Per als organitzadors de Fruit Attraction, Fepex i Ifema, la fira s'està consolidant com una eina comercial eficaç i rendible, com ho mostren els resultats de l'última edició, que va comptar amb 674 empreses expositores (un 13% més que en l'anterior edició), 21.704 metres quadrats de superfície neta d'exposició, la qual cosa suposa un 25% més respecte a l'edició de 2012 i la participació de 24.829 professions, de 83 països de tot el món (un 27% més).

El Comitè Organitzador està constituït per representants de les Associacions integrades en Fepex, per Ifema, per les associacions de la distribució, majoristes i compres, principalment. Les reunions del Comitè Organitzador coincideixen amb les del Comitè Assessor en el qual intervenen també els representants de promoció de les comunitats autònomes implicades en el projecte.

Empreses o entitats relacionades

Fruit Attraction - IFEMA

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    16/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    12/09/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechAWA Show2beFima Ganadera - 2025III Congreso Gestión Sostenible del Suelo

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis