Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tamaño compacto sin perder la fiabilidad de las grandes excavadoras Caterpillar
Nova gamma de microexcavadoras Cat

Grandària compacta sense perdre la fiabilitat de les grans excavadores Caterpillar

Ja estan disponibles a Espanya els 6 nous models de microexcavadoras del fabricant americà Caterpillar. Amb un rang entre 1 i 3 tones, arriba la sèrie D, amb noves característiques i avantatges competitius que, sense cap dubte, les converteixen en referents del sector. Respecte als models anteriors, s'han millorat molts aspectes com són el propi disseny, els ancoratges de ploma i balancín, els trens de rodatge, etc., a més d'altres detalls dirigits a augmentar la seguretat i comoditat de l'operador.
La 302.7D, amb els seus 2,7 tones, és la major de la nova línia de microexcavadoras Cat
La 302.7D, amb els seus 2,7 tones, és la major de la nova línia de microexcavadoras Cat.

L'oferta d'excavadores hidràuliques de cadenes Cat és tan àmplia que es fa necessari fer algunes diferenciacions. I ho hem fet basant-nos en les masses. Així tindríem:

- Microexcavadoras: De 0 a 3 ton

- Miniexcavadoras: De 3 a 8 ton

- Excavadores petites: De 9 a 20 ton

- Excavadores mitjanes: De 20 a 40 ton

- Excavadores grans: De 40 a 100 ton

Actualment, Cat ofereix 27 models diferents d'excavadores de cadenes, amb més de 100 possibles configuracions, des d'1 fins a 100 tones

Imagen
Especificacions tècniques
Especificacions tècniques.

En aquesta nova gamma, Caterpillar ha posat tot la seva obstinació a aconseguir que el mercat reconegui a tots i cadascun dels sis models que la conformen com:

Els més versàtils: pel que ha dotat a tota la línia d'una hidràulica excepcional, amb algunes diferències entre models que detallem a continuació.

Tots els models porten fulla empujadora. Flotant en les 301.7D, 302.2D, 302.4D i 302.7D i fixa en les 300.9D i 301.4D.

En la 300.9D es munta, com a equip estàndard, una línia auxiliar per a martell hidràulic. La resta de la gamma també porta una línia hidràulica auxiliar, però de doble recorregut, per poder treballar a més d'amb el martell, amb un ahoyador o una altra eina que requereixi tornada.

Opcionalment, en qualsevol dels models de la gamma, pot muntar-se una segona línia hidràulica per muntar polps o cisalles. A més, en el model major, la 302.7D, es munta opcionalment fins a una tercera línia auxiliar, que permet treballar amb implementos amb tres funcions, per exemple un Rototilt, un polp amb gir, etc.

La Cat 300.9D, amb els seus 18,6\1HP\2 és la més potent a la seva classe...
La Cat 300.9D, amb els seus 18,6\1HP\2 és la més potent a la seva classe. Per les seves característiques i reduïdes dimensions, és una màquina molt eficaç per a treballs a l'interior d'habitatges, oficines, soterranis, etc.

Els models 302.4D i 302.7D, incorporen un control hidràulic, en l'apoyabrazos dret, amb el qual el maquinista pot ajustar el flux hidràulic al seu criteri.

Altres factors que influeixen directament en la versatilitat, presents en les noves microexcavadoras Sèrie D serien: el tren de rodatge variable, capaç d'ampliar la seva amplària des del lloc de l'operador i disponible en tots els models, excepte en els dos majors, 302.4D i 302.7D. Aquesta característica, no només permet treballar en espais molt reduïts o el transport de les unitats en vehicles petits, també permet duplicar l'estabilitat de les màquines per realitzar amb total seguretat treballs en terrenys difícils, embarrados, etc.

Un exemple interessant per a molts usuaris que solen treballar en espais molt reduïts. La 300.9, pot reduir la seva amplària a 700 mm i plegar l'arc de seguretat, reduint també la seva altura a 1,5 m. Això permet passar perfectament per la porta de qualsevol immoble o ficar-se amb facilitat dins d'un ascensor.

El martell Cat H25 és el complement ideal per augmentar les seves prestacions i versatilitat
El martell Cat H25 és el complement ideal per augmentar les seves prestacions i versatilitat.

Les més còmodes i segures

Un altre aspecte molt important i sempre present en els estàndards de fabricació de Caterpillar. Tots els models, excepte la petita 300.9D, van equipats amb cabina de seguretat, amb gran superfície acristalada per obtenir la millor visibilitat, parabrisa davanter abatible, que s'integra en el sostre de la màquina, cristalls laterals corredizos, calefacció i sistema antiescarcha, seient de suspensió, controls pilotats 100%, molt sensitius i fàcils de manejar.

Tots els models podrien demanar-se amb canopy en lloc de cabina, per descomptat amb l'arc de seguretat abatible, per facilitar en transport.

Hi ha disponible una gran varietat de cullerots, implementos de neteja, excavació, bolcada lateral, etc
Hi ha disponible una gran varietat de cullerots, implementos de neteja, excavació, bolcada lateral, etc.

Amb la qualitat d'un líder

És bastant habitual en la majoria de les marques de maquinària, que els fabricants dissenyin i llancin un model de pala, tractor, excavadora o qualsevol altre tipus de màquina a partir del com, si ha demostrat un funcionament raonablement bé, aventurar-se a dissenyar i fabricar altres models similars de major grandària i potència. A diferència d'això, Caterpillar ha partit de la seva dilatada experiència amb les grans excavadores de la seva marca per a moviment de terres, pedreres o mineria, amb les quals des de fa anys és líder mundial d'aquests segments de mercat, per aplicar la mateixa tecnologia, tècniques de muntatge i criteris de fabricació, en aquests models compactes.

Microexcavadora Cat 302.4D
Microexcavadora Cat 302.4D.

El resultat salta a la vista. Detalls com la robustesa del seu sistema elèctric, amb cablejats protegits a l'estil de la maquinària pesada (no d'automoció), els bulones de gran diàmetre, els ancoratges de ploma i balancín molt robusts, lliures de folgances i perfectament connectats a la resta de la màquina. La seva potent transmissió de dues velocitats en tota la gamma. El seu increïble hidràulica, responsable d'una bona part del prestigi de les grans excavadores Cat, que proporciona a aquestes unitats compactes una força d'excavació i capacitat d'elevació de càrregues, que deixa sorpresos als operadors més exigents. Per tot això, estem davant una línia de màquines de grandària molt reduïda però amb la mateixa qualitat, fiabilitat i respatller que les més grans excavadora Caterpillar.

Empreses o entitats relacionades

Finanzauto, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    19/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    16/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechSant Miquel-2024AWA Show2beFima Ganadera - 2025III Congreso Gestión Sostenible del Suelo

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis